Aardappelen-Paprika in de oven

Ingrediënten
Ovenschotel:
  • sjalotten (250 g) gepeld en grof (2x) gesneden
  • 2 rode paprika’s in hapklare stukken
  • 2 tenen look, in schijfjes
  • aardappelen: krieltjes (700 g), of halfgare blokjes nicola
  • 1 eetlepel rozemarijn, bij voorkeur vers
  • olijfolie

Komkommersla:

  • 1 eetlepel citroensap
  • olijfolie
  • zout en peper
  • 1 komkommer

500gr gemarineerde varkensfilets in reepjes

Bereiding

Oven op 225 ºC voorverwarmen.
Krieltjes, look, sjalot, paprika, rozemarijn en 4 el olie omscheppen en in grote platte ovenschaal.
Geheel in 20 min. gaar bakken, af en toe omscheppen.
Met olijfolie, citroensap, zout en peper een dressing maken.
Komkommer wassen en in plakjes snijden. Dressing erdoor scheppen.
In koekenpan of wok  filetlapjes  snel bakken. Samen met aardappel-paprikaschotel en komkommersalade serveren.
Advertenties